ΑΕΙΦΟΡΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

FORUM - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 

“Αειφόρα κτίρια στην Ελλάδα, εφαρμογή και επιχειρηματική διάσταση”   

Αθήνα | Μέγαρο Μουσικής | 18 Οκτώβρη 2014

 

 

 

 

 

Το περιοδικό BuildingGreen, σε συνεργασία με την Ecoveritas, το ΙΝΖΕΒ και την Sustain, διοργανώνουν το πρώτο Forum για την εφαρμογή και την επιχειρηματική διάσταση των αειφόρων κτιρίων στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα MC2.

Σας προσκαλούμε να δώσετε το «παρών» σε έναν ουσιαστικό διάλογο με κύριο αντικείμενο την ένταξη και τα οφέλη των αειφόρων πρακτικών στον κτιριακό τομέα στην χώρα μας. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει την εφαρμογή και την πολύπλευρη επιχειρηματική διάσταση της αειφορίας των κτιρίων στην Ελλάδα.

Στο forum θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με επαγγελματίες του κλάδου και να ενημερωθείτε για τις εφαρμογές και την πολύπλευρη διάσταση της αειφορίας των κτιρίων στην Ελλάδα.

Περαιτέρω, στοχεύουμε σε ένα αποτελεσματικό διάλογο που θα αποτελέσει το έναυσμα για την περαιτέρω δικτύωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επαγγελματιών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η συμμετοχή σας στο forum είναι καθοριστική για να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι 3 ενότητες της εκδήλωσης

1η Ενότητα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΠΛΑΙΣΙΟ
Πάνελ: 
Ecoveritas, Sustain, Inzeb, Greenworks, Habitech

2η Ενότητα 
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πάνελ: 
ΑΒ Βασιλόπουλος A.E., Dimand, Cosmote, Π. Λεβαντής Επενδυτική, Apivita

3η Ενότητα 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πάνελ: 
Εθνική Πανγαία, Eurobank Properties, Alpha Αστικά Ακίνητα, Bluehouse Capital, Colliers, Jones Lang LaSalle, Danos / BNP Paribas Real Estate, RICS

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

 

Σχετικά με Alice Corovessi